Cúbic ofereix una cuina de sensacions on el producte és el protagonista absolut. Xevi Guardia, secundat per Susana Gilabert, elabora amb les meravelles de cada estació una carta que suma l’evolució, els coneixements i l’experiència per expressar un ideal artístic. El peix ve fresquíssim, directament de la llotja de Blanes, i les verdures i l’aviram els aporta la pagesia del Montseny i del Montnegre. Així, els comensals de Cúbic sempre poden estar segurs de menjar el millor producte de temporada i de proximitat, amb el mínim de manipulació necessària per ennoblir-lo i despertar la memòria gustativa i les emocions.
La precisió, el rigor i l’amabilitat que defineixen la cuina són també les característiques del servei de sala, dirigit per Anna Costa i Xesc Tibernau.
Memòria i evolució són ben presents als dos menjadors, on conviuen el passat i el futur: l’un, amb l’atmosfera de la casa més que bicentenària, però amb tot el confort actual; i l’altre, dissenyat amb la més depurada sofisticació contemporània.
A més dels menjadors, a Cúbic hi ha altres espais al servei de l’experiència gastronòmica: el Celler, la Taulell Chef i el Nit Bar. I, per als clients corporatius, Cúbic posa el Showroom a la seva disposició.