Carta

Cuina de proximitat i de gran producte, clàssica i evolutiva.
PEBROT DE MORRO 42€
Escalivat, arengada esmicolada, salsa de tonyina en oli i pa torrat
TÀRTAR DE PEIX I CRUSTACIS       48€
Fruites àcides i amanida
RAVIOLIS DE GAMBES       54€
Estil a l’oli de ceps
CARABASSA CACAUET        42€
Cuita amb els seus badocs, formatge i crema de ras al-hanut
GAMBES VERMELLES DE BLANES     65€
Superextra, pell de llimona i llima
NAVALLES      46€
Consomé, cru i cuit, amb pa negre i nous
ARRÒS     46€
Únic del delta de Pals amb el millor safrà que conec
BOLETS I CEFALÒPODES      45€
Saltats amb alls, nyàmeres, bròquil i oli de sofregit
CEBES DE FIGUERES     48€
Farcides de foie i confitura
ESCAMARLANS       65€
amb sofregit i espècies dolces
CALAMARS       48€
Farcits de verdures, oli de picada
PEIX DE ROCA DE BLANES A LA PLANXA       59€
Verdures de tardor a la llauna i sal
PEIX DE LLOTJA FARCIT AL FORN     52€
Presentat sencer (mínim 2 persones)
CÉRVOL      45€
A la cullera, perfumat amb ginebró del Montseny
LLETONS (RIS DE VEAU)     65€
Lacats amb nou moscada
TÓRTORA      65€
Figues coll de dama
COSTELLAM DE PORC NEGRE     45€
Rostit a la catalana amb préssec (mínim 2 persones)
VEDELLA DE LLET     59€
Salsa de sucs de cocció, pebre negre de Kerala
CONILL COM UN BARÓ    45€
Farcit de col de Vallgorguina
ÀNEC COLLVERD MINERAL    55€
Sencer, amb faves de cacau i capellini (mínim 2 persones

cúbic restaurant , Afores S/N, 17469 Riumors - info@ksg.cubicr.com