Cuina de proximitat i de gran producte, clàssica i evolutiva.
PEBROT DE MORRO 42€
Escalivat, arengada esmicolada, salsa de tonyina en oli i pa torrat
TÀRTAR DE PEIX I CRUSTACIS 48€
Fruites àcides i amanida
RAVIOLIS DE GAMBES 54€
Estil a l’oli de ceps
CARABASSA CACAUET 42€
Cuita amb els seus badocs, formatge i crema de ras al-hanut
GAMBES VERMELLES DE BLANES 65€
Superextra, pell de llimona i llima
NAVALLES 46€
Consomé, cru i cuit, amb pa negre i nous
ARRÒS 46€
Únic del delta de Pals amb el millor safrà que conec
BOLETS I CEFALÒPODES 45€
Saltats amb alls, nyàmeres, bròquil i oli de sofregit
CEBES DE FIGUERES 48€
Farcides de foie i confitura
ESCAMARLANS 65€
amb sofregit i espècies dolces
CALAMARS 48€
Farcits de verdures, oli de picada
PEIX DE ROCA DE BLANES A LA PLANXA 59€
Verdures de tardor a la llauna i sal
PEIX DE LLOTJA FARCIT AL FORN 52€
Presentat sencer (mínim 2 persones)
CÉRVOL 45€
A la cullera, perfumat amb ginebró del Montseny
LLETONS (RIS DE VEAU) 65€
Lacats amb nou moscada
TÓRTORA 65€
Figues coll de dama
COSTELLAM DE PORC NEGRE 45€
Rostit a la catalana amb préssec (mínim 2 persones)
VEDELLA DE LLET 59€
Salsa de sucs de cocció, pebre negre de Kerala
CONILL COM UN BARÓ 45€
Farcit de col de Vallgorguina
ÀNEC COLLVERD MINERAL 55€
Sencer, amb faves de cacau i capellini (mínim 2 persones