Menús

La festa dels sentits, amb tres opcions:

MENÚ TARDOR

El bo i millor que ens ofereix la temporada:

  • Petits entreteniments

  • Pebrot de morro escalivat, arengada esmicolada, salsa de tonyina en oli i pa torrat

  • Carbassa cacauet cuita amb els seus badocs, formatge i crema de ras al-hanut

  • Navalles, consomé, cru i cuit, amb pa negre i nous

  • Arròs únic del delta de Pals amb el millor safrà que conec

  • Cebes de Figueres farcides d’escamarlans o gambes

  • Bolets, cefalòpodes i peix saltats amb alls, nyàmeres, bròquil i oli de sofregit

  • Una carn a escollir entre:

  • Foie gras a la brasa amb figues de coll de dama

  • Conill com un baró farcit de col de Vilabertran

  • Costellam de porc negre rostit a la catalana amb préssec (mínim 2 persones)

  • Pot de formatge i fruites compotades

  • Sorbets Cúbic

  • Préssec rostit amb gelat de cafè

  • Dolços de sobretaula

Preu per persona:

149 € + 7% d’IVA.

GRAN MENÚ SORPRESA XEVI GUARDIA

La creativitat de Susana Gelabert es desborda en un menú degustació en què les sensacions, els records i les emocions se succeeixen a partir dels productes més nobles i de l’exaltació dels sabors humils.

Preu per persona:

195 € + 7% d’IVA.

MENÚ ESPECIAL TAULA XEF

Una taula a la mateixa cuina permet al comensal esdevenir espectador privilegiat de la creació del menú més selecte de Cúbic.

Preu per persona:

250 € + 7% d’IVA.
Tots els menús se serveixen només a taula completa. Els preus no inclouen begudes ni extres. El pa fet a casa, la mantega Echiré i l’oli d’oliva Gourmand: 8,50 € + 7% d’IVA.

cúbic restaurant , Afores S/N, 17469 Riumors - info@ksg.cubicr.com