La festa dels sentits, amb tres opcions:
El bo i millor que ens ofereix la temporada:
Petits entreteniments
Pebrot de morro escalivat, arengada esmicolada, salsa de tonyina en oli i pa torrat
Carbassa cacauet cuita amb els seus badocs, formatge i crema de ras al-hanut
Navalles, consomé, cru i cuit, amb pa negre i nous
Arròs únic del delta de Pals amb el millor safrà que conec
Cebes de Figueres farcides d’escamarlans o gambes
Bolets, cefalòpodes i peix saltats amb alls, nyàmeres, bròquil i oli de sofregit
Una carn a escollir entre:
Foie gras a la brasa amb figues de coll de dama
Conill com un baró farcit de col de Vilabertran
Costellam de porc negre rostit a la catalana amb préssec (mínim 2 persones)
Pot de formatge i fruites compotades
Sorbets Cúbic
Préssec rostit amb gelat de cafè
Dolços de sobretaula
Preu per persona:
149 € + 7% d’IVA.
La creativitat de Susana Gelabert es desborda en un menú degustació en què les sensacions, els records i les emocions se succeeixen a partir dels productes més nobles i de l’exaltació dels sabors humils.
Preu per persona:
195 € + 7% d’IVA.
Una taula a la mateixa cuina permet al comensal esdevenir espectador privilegiat de la creació del menú més selecte de Cúbic.
250 € + 7% d’IVA.
Tots els menús se serveixen només a taula completa. Els preus no inclouen begudes ni extres. El pa fet a casa, la mantega Echiré i l’oli d’oliva Gourmand: 8,50 € + 7% d’IVA.